Kunst

Kerk

Gemeente

Kerk en Gemeente

Kunstenaar

Christen Kunstenaars

EXPOSITIES

ArsProDeo

INFORMATIE VOOR KUNSTENAARS

ArsProDeo

Kunst voor Kerk en Gemeente

Deelname aan Arsprodeo

Arsprodeo is een vitrine waar Liturgische Kunst gekocht en gehuurd kan worden. Kunst voor bijvoorbeeld in een kerk of stiltecentrum. Christelijk thematische kunst die een rol kan spelen in de geloofscommunicatie binnen een gemeente. Met Arsprodeo willen wij een brug slaan tussen kerk en kunst en de twee bij elkaar brengen. Maar ook andere instanties of particulieren kunnen werk bij Arsprodeo huren of kopen.


 1. Wat moet ik doen als ik werk op de website wil plaatsen?
  Download hier het formulier: Aanvraag plaatsing kunst.doc en vul dit in. Mail een afbeelding van het werk dat je wilt plaatsen mét de informatie die op het formulier wordt gevraagd naar Willem Zijlstra of 035-6935016. Specificaties waaraan je foto's dienen te voldoen staan op het aanvraagformulier.


 1. Wat gebeurt er daarna?
  Beoordeling: De ballotagecommissie beoordeelt je werk op geschiktheid voor de site. Er wordt zowel gekeken naar de kwaliteit van het ingezonden werk, als naar de thematiek: past het binnen de doelstelling van Arsprodeo? De ballotagecommissie neemt contact met je op zodra je werk is beoordeeld.

  Betaling: Als je werk is toegelaten, maak je de contributie over naar Arsprodeo, op onderstaand rekening nummer.


 1. Plaatsing: Wanneer je betaling binnen is plaatst de webbeheerder je werk op de website. De aangeleverde teksten kunnen door de webbeheerder worden geredigeerd.


 1. Wat kost het?
  Iedere kunstenaar die werk laat zien op Arsprodeo betaald per jaar € 20,- als contributie. Elke deelnemer kan daarvoor maximaal 10 werken laten zien op de website bij Arsprodeo.


 1. Wat moet ik doen als mijn werk is verkocht of verhuurd?
  De hurende of kopende instantie betaalt aan Arsprodeo. Arsprodeo maakt het geld over naar de kunstenaar. 10 % is voor Arsprodeo. De webbeheerder geeft op de site aan dat het werk is verkocht of verhuurd. Als je werk is verkocht buiten Arsprodeo om, meld je dat bij de webbeheerder. Ook dan geeft zij aan op de site dat het werk is verkocht of verhuurd.


 1. Wat moet ik nog meer weten?
  Arsprodeo wil kerk en kunst bij elkaar brengen. Vaak weten kerken en andere belangstellenden niet wat er allemaal mogelijk is. Wanneer jouw werk in een liturgische setting wordt gebruikt, in een kerkelijk project of op een andere manier in een gemeente heeft gefunctioneerd, plaatsen we daar graag foto's e.d. van op de website ter inspiratie. Ook deelname aan exposities met een christelijk karakter passen binnen Arsprodeo. Laat het ons weten.


 1. Waar kan ik terecht met vragen?
  Algemeen en projecten van Arsprodeo: Willem Zijlstra

Arsprodeo heeft een nieuw rekeningnummer:


NL24 INGB 0006 5149 81 t.n.v. Arsprodeo, Bussum

Kunst in de KerkKunst_in_de_Kerk.htmlKunst_in_de_Kerk.htmlshapeimage_1_link_0
KunstenaarsKunstenaars.htmlKunstenaars.htmlshapeimage_2_link_0
ExpositiesExposities.htmlExposities.htmlshapeimage_3_link_0
Kopen of hurenKopen_of_Huren.htmlKopen_of_Huren.htmlshapeimage_4_link_0
Interieur adviesInterieuradvies.htmlInterieuradvies.htmlshapeimage_5_link_0
Voor Kunstenaarsshapeimage_6_link_0
ContactContact.htmlContact.htmlshapeimage_7_link_0
AgendaAgenda.htmlAgenda.htmlshapeimage_8_link_0