Wat we doen

 

 

Expositie maken

ArsProDeo zet exposities op. Die worden meestal gerangschikt naar een thema. Over een dergelijk thema is APD bereid mee te denken. We leveren niet alleen de faciliteiten, maar zijn ook inhoudelijk betrokken.

 

 

Expositie bestellen

APD bouwt exposities op rond thema’s op aanvraag, maar biedt ook reeds ontwikkelde mini-exposities aan. Deze zijn opgezet rond centrale kerkelijke thema’s als doop, Pasen en Advent.

 

 

Expositie bekijken

Hier vindt u een impressie van exposities die er in de loop van de tijd geweest zijn. Een bezoek aan deze pagina kan u inspireren uw keuzes te maken voor de opbouw van een nieuwe expositie.

 

 

Projecten bekijken

Naast exposities realiseert ArsProDeo ook projecten met vast kunst. Een aantal kunt u op deze pagina te bekijken.

 

 

Verkoop en verhuur

ArsProDeo bemiddelt bij aankoop of huur van kunstwerken die worden geëxposeerd. Op de betreffende pagina worden u alle ins en outs daarover genoemd.

 

 

Advies

APD heeft ervaring. Er is kennis opgebouwd over stijlen en kunstenaars, fijngevoeligheid voor de smaak en opvatting van een gemeente, en zicht op de vele toepassingsmogelijkheden van kunst in de kerk, met gevoel voor wat beter en wat minder goed past. Wij kunnen u dan ook van advies dienen in uw keuzes.

Verder hebben wij nagedacht over het effectief bekendmaken van de tentoonstelling, en het enthousiasmeren van de potentiële bezoeker. Hoe kun je het best de bezoeker verleiden en er zo nauw mogelijk bij betrekken? Voor die onderneming bieden wij u 18 waardevolle tips aan.

 

 

Workshops en lezingen

Tenslotte kunt u ons vragen voor training en het delen van onze kennis van de materie. Daartoe bieden wij u workshops en lezingen aan.