REIZENDE EXPOSITIE LICHT

 

Vanaf 2022 organiseert ArsProDeo de reizende expositie LICHT. Dit doen we in samenwerking met hulporganisatie ZOA.

Kunstenaars laten zich o.a. inspireren door de Bijbel, door hun persoonlijke achtergrond en door ZOA.
Inmiddels zijn de eerste kunstwerken in de maak. Zo is daar het werk in ontwikkeling van Ingrid Slaa (foto links), waarbij zij het LICHT vertaalt naar het dragen van elkaars last, naast de ander gaan staan. En het werk van Niels de Zwaan, die het Licht van Christus op onze weg verbeeldt (foto rechts).

 

 

 

Hulporganisatie ZOA verleent noodhulp aan de allerkwetsbaarsten in de meest moeilijke gebieden op aarde. Zo brengt zij licht in de duisternis bij velen.

www.zoa.nl

 

 

We hopen in februari 2022 de expositie te lanceren.

Bij u?
Kerken en andere belangstellenden kunnen contact met ons opnemen wanneer zij belangstelling hebben om de tentoonstelling te exposeren. Dit gebeurt doorgaans voor de duur van een maand.

Gratis
We bieden de expositie gratis aan en vragen alleen een vergoeding voor de vervoerskosten van de kunstwerken en evt. bijkomende kosten. Ook vragen wij dat het werk wordt verzekerd. Daarnaast stimuleren wij een collecte voor het werk van ZOA, waarvan een deel ten goede komt aan ArsProDeo zelf, voor gemaakte onkosten.

Activiteiten
Wij moedigen een programma van activiteiten aan rondom de expositie. Zoals het gebruik van een kijkwijzer, het verzorgen van een workshop door een van onze kunstenaars, kinderwerk, een speciale dienst, online presentatie van het project en een presentatie door ZOA.

 

Binnenkort meer informatie op onze website.